Work

Met bezieling

Client: SOUL Media
Design, Production, Publishing, Art Direction, Editor in chief

Sinds 1999 publiceert uitgeverij SOUL Media special interest magazines over sporten die ons na aan het hart liggen. Inmiddels werken wij al bijna twintig jaar samen met SOUL aan uiteenlopende producties. In die twintig jaar zagen we trends komen en gaan, en stonden we meermaals aan de wieg van nieuwe titels. Momenteel verzorgen we de complete productie van periodieken Motion Windsurf Magazine, Wingfoil Magazine en SOUL Ocean & Mountain Culture.

 

Beeldcredits: Samuel Tomé, John Carter, Markus Rohrbacher, Hallvard Kolltveit, Ydwer van der Heide, FrankieBees

Een duurzame samenwerking

We zagen trends komen en gaan en we stonden meermaals aan de wieg van nieuwe titels.

Motion windsurf magazine

Al meer dan 15 jaar werken we aan de Motion. Deze titel neemt de Nederlandse windsurfer mee op het gebied van de nieuwste materialen, de mooiste windsurfreizen, lokale helden en de meest indrukwekkende actiefotografie. Dit alles met een speelse ondertoon.

SOUL Ocean & Mountain Culture

Met SOUL hebben we de roots van de uitgever en huidige tijdsgeest aan elkaar verbonden. In deze ‘journal’ vertellen we met monumentale typografie en lifestyle fotografie verhalen over avonturen in de bergen en op zee. Door in de beeldkeuze nadruk te leggen op de relatie tussen sport, cultuur en landschap krijgt SOUL een authentiek karakter.

Soul Magazine

Vrijheid, opgaan in de natuur, zoeken naar grenzen, adrenaline, rust, bewust leven en laten leven.

Wingfoil Magazine

Wingfoil magazine is bedoeld voor beginners en hoogvliegers, van freestyler tot big wave rider. De vormtaal en kleuren zijn gebaseerd op de beweging van de rider en de zee. Iedere editie nemen we de ruimte om de beeldtaal en vormgeving verder uit te bouwen en zo de speelsheid en ontwikkeling van deze jonge sport te benadrukken.

Mail of bel Jeroen Boot.
jeroen@studiotmo.nl
+31 6 1894 9224