Work

Met bezieling

Client: SOUL Media
Design, Production, Publishing, Art Direction, Editor in chief

Sinds 1999 publiceert uitgeverij SOUL Media special interest magazines voor sporten die ons na het hart liggen. Inmiddels werken we al bijna twintig jaar samen met SOUL aan uiteenlopende magazines en specials. In die twintig jaar zagen we trends komen en gaan en stonden we meermaals aan de wieg van nieuwe titels. Momenteel verzorgen we de complete productie van periodieken Motion windsurf magazine, Wingfoil Magazine en SOUL Ocean & Mountain Culture

Een duurzame samenwerking

We zagen trends komen en gaan en we stonden meermaals aan de wieg van nieuwe titels.

Motion windsurf magazine

Al meer dan 15 jaar werken we aan “de Motion”. Deze titel neemt de Nederlandse windsurfer mee op het gebied van de nieuwste materialen, de mooiste windsurfreizen, locale helden en de meest indrukwekkende actiefotografie. Dit alles met een lichte ondertoon.

SOUL Ocean & Mountain Culture

Met SOUL hebben we de roots van de uitgever en huidige tijdsgeest aan elkaar verbonden. In deze ‘journal’ vertellen we met monumentale typografie en lifestyle fotografie de verhalen over avonturiers op de bergen en in de zee. Door in de beeldkeuze nadrukt te leggen op de relatie tussen sport, cultuur en landschap krijgt SOUL een authentiek karakter.

Soul Magazine

Vrijheid, opgaan in de natuur, zoeken naar grenzen, adrenaline, rust, bewust leven en laten leven.

<
>

Wingfoil Magazine

Wingfoil magazine is bedoeld voor elke beginner tot hoogvlieger, van freestyler tot big wave rider. De vormtaal en kleuren zijn gebaseerd op de beweging van de rider en de zee. We nemen iedere editie de ruimte om de beeldtaal en de vormgeving verder uit te bouwen om de speelsheid en de ontwikkeling van deze jonge sport te benadrukken.

Mail of bel Jeroen Boot.
jeroen@studiotmo.nl
+31 6 1894 9224